Cursuri de engleza

„English Time”- Scoala de vara de Limba engleză

Timp de o saptamana copilul dumneavoastra se va putea distra si invata la Scoala de vara „English Time”

Timp de 3 ore zilnic (9.00-12.00) copiii vor fi intr-un mediu in care se vorbeste limba engleza, vor interactiona si vor participa la jocuri in limba engleza, astfel putand sa-si aprofundeze cunostintele din timpul scolii, iar pentru cei care vin pentru prima data, vor putea sa descopere prieteni noi si lucruri fascinante din minunata lume a „English Time”.

In fiecare zi clopotelul va suna pentru „English Time” unde , pe grupe de varsta, ne vom juca si vom invata prin cantec, joc, dans si vom repeta cuvinte si expresii noi din 5 arii tematice:

 1. About mename, age, city, class, family, colour of the eyes, of the hair, hobby, etc

 2. The Animalsdomestic animals and wild animals- games, puzzles, crosswords, worksheets, drawings, etc

 3. Fruits and vegetablesname and recognize the fruits and vegetables, say the colour of the fruit, favourite fruit and vegetable,worksheets, etc.

 4. Going shoppinghealthy food – junk food, selling-buying games

 5. My Favourite Country – GeographyThe Earth, Countries, Latitude and Longitude, The Weather

Coordonator atelier: Andreea-Larisa Onea

Andreea-Larisa Onea este profesor de limba engleza si trainer pentru copii la Centrul Afterschool Clubul Istetilor. Este mama de 8 ani si are o experienta de 15 ani in cursuri si consultatii de limba engleza, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, parinti si organizatii.

 • Clubul Istetilor

  Pe perioada vacantelor sunt foarte multi parinti care lucreaza si nu au ce face cu copiii; noi avem si aceasta posibilitate de a lasa copiii la clubul nostru prin programul – scoala de vara numit: “vacanta educativ – distractiva”. Va asteptam impreuna cu cei mici la Clubul Istetilor Sibiu
 • Calendar

  August 2020
  M T W T F S S
  « Nov    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Contact